نوشته شده توسط : aplo

در سال های اخیر کانادا و استرالیا به کشورهای محبوبی برای مهاجرت تبدیل شده اند، چرا که هر دو کشور به لحاظ امکانات، زیرساخت، فرصت های شغلی، جایگاه جهانی، کیفیت زندگی، سیستم و ساختار سازمان یافته مهاجرتی و ارائه یک محیط ایده آل برای افرادی که به تازگی مهاجرت کرده اند؛ در یک سطح می باشند.

برای مهاجرت کدام بهتر است؟

کانادا کشور محبوبی در میان مهاجران است و از آن به عنوان بهشت مهاجران، سرزمین مهاجران و ... یاد می شود. ‫در ادامه به بررسی پارامترهایی می پردازیم که می تواند در تصمیم گیری تاثیرگذار باشد:

  •  ‫‫‫هزینه زندگی: هزینه های زندگی در استرالیا از کانادا بیشتر است. البته در صورت داشتن شغل و به علت داشتن درآمد بالا می توان براحتی این هزینه ها را پوشش داد.
  • ‫‫‫ فرآیند پروسه مهاجرت: هر دو کشور استرالیا و کانادا دارای سیستم مهاجرتی امتیاز محور هستند ولی به طور نسبی قوانین مهاجرتی کانادا نسبت به استرالیا سخت تر است. اگر موفق به دریافت صلاحیت شغلی و تحصیلی برای کشور استرالیا شوید، این صلاحیت برای کل کشور قابل قبول است در صورتیکه در کانادا این چنین نیست و قوانین و برنامه های مهاجرتی استان های کانادا متفاوت است.
  • ‫‫‫حقوق و مزایا: در کشور کانادا بعد از مقیم شدن و دریافت کارت پی آر (draC RP) می توان از تمام حقوق و امتیازات همچون یک شهروند بهره مند شد؛ در صورتیکه در استرالیا برای دستیابی به این امتیازات باید دو سال صبر کرد.
  • ‫‫‫سیستم آموزشی و خدمات درمانی: سیستم آموزشی و خدمات درمانی در هر دو کشور در سطح بسیار بالایی ارائه می شود و در هر دو کشور برای شهروندان و مهاجران رایگان و یا حداقل هزینه است.
  • هزینه مسکن: در استرالیا هزینه مسکن بسیار بالاتر از کاناداست. به عنوان مثال هزینه مسکن در تورنتو 62 تا 63 درصد ارزان تر از سیدنی است.
  • ‫‫‫‫‫‫‫ آب و هوا: در هر دو کشور به علت شرایط خاص آب و هوایی مناطق خالی از جمعیت دارند. کشور کانادا با هوای سرد شناخته می شود و به طور کلی استرالیا آب و هوای معتدل تری نسبت به کانادا دارد.
  • ‫‫‫‫‫‫‫‫‫‫‫‫‫موقعیت جغرافیایی: در صورت اقامت در استرالیا می توان براحتی به نیوزلند دسترسی داشت. همچنین به علت همسایه بودن کانادا با امریکا، بعد از دریافت اقامت کانادا می توان براحتی به این کشور سفر کرد.

 

‫‫‫‫‫‫‫‫‫‫پارامترهای زندگی برای هر فرد و هر خانواده متفاوت است؛ بنابراین انتخاب این که کدام کشور برای مهاجرت و ادامه زندگی مناسب است به ویژگی های فردی، میزان تحصیلات، فرصت های شغلی مدنظر متقاضی، بودجه، موقعیت جغرافیایی و ... بستگی دارد.



:: برچسب‌ها: مهاجرت , کانادا , استرالیا , اقامت دائم , زندگی ,
:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : aplo

از تاریخ سى و یکم جولاى ٢٠١٨، براى مردم اروپا، آسیاى شرقى، و آفریقا که براى گرفتن ویزاى توریستی کانادا ،ویزای کار کانادا ، تحصیل، اقامت دائم، یا پناهندگى اقدام مى کنند، قانون بیومتریک کانادا تعریف شده و گرفتن عکس و اثر انگشت اجبارى شده است.عکس و اثر انگشتى که تهیه شده، براى تائید هویت مورد نیاز است.

در قانون جدید انگشت نگاری کانادا این شرایط براى کشورهاى آسیایى،آفریقایی، و آمریکا از تاریخ سى و یکم دسامبر ٢٠١٨ شدیدتر خواهد شد.مسافرین از کشورهاى معاف از ویزا که با (eTA) مجوز مسافرت الکترونیکى و به عنوان توریست وارد کانادا مى شوند، نیازى به گذراندن این پروسه ندارند.

اطلاعات بیومتریک کانادا

دولت کانادا معتقد است که اطلاعات بیومتریک، پروسه ارسال درخواست و مهاجرت به کانادا را براى مسافرین کم خطر ساده تر مى کند.تمامى مسافرین بین سنین ١۴ تا ٧٩ سال مى بایست اطلاعات بیومتریک تهیه کنند، به جز در مورد پناهندگى که هیچ محدودیت سنى ندارد.

 

تست بیومتریک کانادا


انگشت نگاری کانادا یا تست بیومتریک هم در فاز درخواست ویزای کانادا و هم در فاز ورود به کانادا انجام مى شود.بیومتریک به افسر ویزا اجازه مى دهد تا درخواست ها را راحت تر مورد بررسى قرار دهد و جنایتکاران و متخلفین زودتر غربال شوند.

همچنین بیومتریک یک مسافر براى تائید هویت او حین ورود به کانادا مورد استفاده قرار مى گیرد. هشت فرودگاه بزرگ کانادا داراى کیوسک هاى بازرسى شخصى هستند که اثر انگشت وعکس در آن جا مورد تائید قرار مى گیرند و مسافر بر روى صفحه نمایش اظهارنامه را مى تواند مطالعه کند.

نحوه گرفتن وقت انگشت نگاری کانادا


به دو روش می توانید اطلاعات بیومتریک کانادا را تهیه کنید. هم داخل خاک کانادا هم خارج از کانادا در ادامه به طور مفصل راجع به تست بیومتریک صحبت می کنیم.

ادامه مطلب 



:: برچسب‌ها: قانون جدید انگشت نگاری کانادا ,
:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 2 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : aplo

نحوه گرفتن گواهینامه رانندگی در انتاریو

قوانین دریافت گواهینامه رانندگی کانادا بسته به هر استان و منطقه متفاوت است گواهینامه در کانادا را استانها صادر می کنند بنابراین اگر به تورنتو می آیید باید برای گواهینامه انتاریو اقدام کنید.  شما بایستی حداقل 16 سال سن داشته باشید تا بتوانید برای گرفتن گواهینامه رانندگی در انتاریو اقدام کنید. به عنوان یک راننده جدید، باید رانندگی را تمرین کنید و به مرور تجربه کسب کنید. برای اکثر افراد ، مراحل دو مرحله ای حدود 20 ماه طول می کشد.

گواهینامه رانندگی انتاریو یک کارت آبی است که نام ، آدرس ، تاریخ تولد ، عکس و امضای شما را نشان می دهد. مجوز تاریخ انقضا دارد. قبل از انقضا باید آن را تمدید کنید.

 

گرفتن سابقه گواهینامه رانندگی در ایران

توصیه می شود قبل از رسیدن به کانادا، یک کپی از سابقه رانندگی خود از مراجع راهنمایی و رانندگی و یا شرکت بیمه تهیه کنید. گرفتن سابقه رانندگی در ایران یکی از موارد ضروری برای اثبات سابقه رانندگی شماست. به همراه داشتن مدارک لازم (از جمله اصل گواهینامه رانندگی) می تواند در هنگام تقاضای گواهینامه رانندگی مفید باشد. این مدارک باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی باشند.

 

چگونه برای گواهینامه رانندگی در انتاریو میشه اقدام کنید؟

برای درخواست مجوز رانندگی در انتاریو ، باید:

  • حداقل 16 سال سن داشته باشد.
  • تست بینایی را پشت سر بگذارید.
  • قبولی در آزمون کتبی که در مورد قوانین جاده و علائم راهنمایی و رانندگی می باشد.

 

برای اخذ گواهینامه در انتاریو، باید در سیستم یکپارچه‌ی صدور گواهینامه‌ی  آن با نام Graduated Licensing program سه آزمون را با موفقیت پشت سر بگذارید. برای  رانندگی در انتاریو اول ، با آزمونی کتبی درباره‌ی قوانین رانندگی استاندارد در انتاریو مواجه میشید که باید آن را پاس کنید تا گواهینامه‌ی G1 را اخذ نمایید. این گواهینامه درواقع نوعی مجوز برای فرد متقاضی است؛ زیرا زمانی که آن را اخذ می‌کند مجاز به یادگیری روش‌ها و کار با یک وسیله‌ی نقلیه هست (همراه با برخی محدودیت‌ها). از تاریخی که 16 ساله می‌شوید مجاز به شرکت در این آزمون کتبی هستید. پس از 8 الی 12 ماه از اخذ گواهی G1 می‌توانید با هدف اخذ گواهینامه‌ی رانندگی G2 در آزمون عملی شرکت کنید. شرط اینکه به‌جای 12 ماه، 8 ماه پس از اخذ G1 در آزمون عملی شرکت کنید این است که برنامه‌ی آموزش‌های رانندگیِ قانونی در انتاریو را با موفقیت بگذرانید. در غیر این صورت، مجبورید تا 12 ماه کامل صبر کنید.پس از 12 ماه و پس از اخذ موفقیت‌آمیز گواهینامه‌ی G2 می‌توانید در آزمون عملی دیگری شرکت کنید تا گواهینامه‌ی کامل رانندگی را بگیرید. این آزمون، آخرین مرحله‌ی کار است و بعد از آنکه آن را با موفقیت گذرانید دیگر محدودیتی برای رانندگی در استان انتاریو نخواهید داشت.

 

برای رانندگی در کانادا به طور ساده، ۳ نکته را باید همیشه، و تاکید میکنیم همیشه باید رعایت کنید :

  • گواهینامه معتبر رانندگی را همواره همراه خود داشته باشید.
  • مدارک مالکیت خودرو، بیمه خودرو و پلاک خودرو را همراه خود داشته باشید.
  • از قوانین رفت و آمد به دقت پیروی کنید و ایمن برانید.

 

افرادی که دارای شرایط زیر باشند می توانند گواهینامه خود را بدون آزمون به گواهینامه انتاریو تبدیل کنند:

  • افرادی که کانادایی هستند و استان دیگری زندگی می کنند
  • افراد عضو نیروهای مسلح کانادا
  • دارندگان گواهینامه ایالتهای کانادا
  • دارندگان گواهینامه کشورهای آمریکا- استرالیا- اتریش -آلمان- سوئیس- بلژیک -فرانسه -کشورهای قلمروی بریتانیا یعنی انگلستان، اسکاتلند، ایرلند شمالی و جزیره‌ی مان -ایرلند- ژاپن -کره‌ی جنوبی نیوزلند- تایوان

 

برای کسب گواهینامه رانندگی کانادا شما نیاز به مدارک شناسایی معتبر دارید، مدارک شناسایی معتبر از دید دولت کانادا :

  • مدارک شناسایی شهروندان کانادا
  • پاسپورت ( کانادایی یا خارجی)
  • کارت شهروندی کانادایی عکس دار
  • کارت گواهی امن سرخپوست های مقیم کانادا
  • کارت عکس دار ایالتی (اونتاریو و …)

 

  گواهینامه رانندگی انتاریو 5 سال اعتبار دارد. شما باید آن را هر 5 سال یا بصورت آنلاین یا در یک مرکز  Service Ontario تمدید کنید و همینطور شما باید هر 10 سال یکبار عکس گواهینامه رانندگی جدید بگیرید. در صورتی که گواهینامه شما گمشده ، دزدیده شده یا آسیب دیده می توانید  با پرداخت هزینه ای معادل 35.75 دلار به  Service Ontario آن را جایگزین کنید و هنگام مراجعه به مرکز شما باید یک سند شناسایی شخصی که داخل آن (تأیید نام ، تاریخ تولد و امضای خود) می باشد به همراه داشته باشید،  وبه شما گواهینامه رانندگی موقت داده می شود و گواهینامه رانندگی جدید شما طی 4 تا 6 هفته از طریق پست برای شما ارسال می شود.

 

  



:: برچسب‌ها: کانادا , گواهینامه , زندگی , اخبارروز , اقامت کاری , مهاجرت کانادا , ,
:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : aplo

مارکو مندیچینو، وزیر مهاجرت و شهروندی و امور پناهندگان دولت کانادا اعلام کرد کانادا به اعضای درجه یک خانواده قربانیان پرواز 752 اوکراین اقامت دائم می دهد.

 

این اقدام ناشی از گفتگو با خانواده های قربانیان و تمایل به متحد کردن آن ها در پی فاجعه ای است که دقیقا یکسال پیش رخ داد. 

 

کانادا سیاستی را در نظر خواهد گرفت تا تعضای درجه یک خانواده قربانیام با تسهیلاتی ویژه بتوانند اقامت دائم کانادا را دریافت کنند. این تسهیلات فقط برای خانواده قربانیان در نظر گرفته می شود که شهروند کانادا بوده و یا اقامت دائم کانادا را داشته اند.

این افراد چه در ایران زندگی کنند و چه در کانادا، اقامت دائم کانادا را دریافت می کنند تا امنیت جانی آن ها تامین شود و همچنین بتوانند با سایر خانواده ها در کانادا بدون دغدغه ها و فشار های احتمالی پیوند خوبی داشته باشند.

منبع: تورنتو استار



:: برچسب‌ها: هواپیمای_اوکراینی , اخبار فوری , قربانیان , کانادا ,
:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : aplo

دولت فدرال اعلام کرده است که تمامی مسافران بین المللی قبل از ورود به کانادا باید آزمایش PCR با جواب منفی ارائه دهند. 

این آزمایش باید حتما سه روز قبل از سفر انجام شود. اجرای این قانون، از روز 7 ژانویه 2021 است. لازم به ذکر است که محدودیت های سفر به کانادا همچنان برقرار است و این قانون برای کسانی است که اجازه سفر به کانادا را دارند.

قرنطینه اجباری 14 روزه هم همچنان باید توسط مسافران رعایت شود.

 

این تصمیم پس از انتقاد از دولت فدرال مبنی بر کافی نبودن سختگیریها برای مسافران بین المللی در نظر گرفته شده است. 

 

منبع:CICNews



:: برچسب‌ها: کانادا , اخبار , سفر , ویزا , خبرفوری , ,
:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : aplo

1 ژانویه به عنوان سال نو در کشور کانادا در آمریکای شمالی جشن گرفته می شود. روز سال نو به عنوان یک تعطیلات قانونی در کل کانادا است.

جشن های سال نو در کانادا
قبل از روز سال نو ، یعنی به مناسبت شب سال نو ، مهمانی های کوچک و بزرگ در سراسر کانادا برگزار می شود که تا صبح زود روز سال نو ادامه دارد. به غیر از مهمانی های اجتماعی که در باشگاه ها ، بارها و دیسکوها برگزار می شود ، مردم همچنین مهمانی های خصوصی را در خانه ترتیب می دهند که در آن از نزدیکان و عزیزان دعوت می شود. این مهمانی ها با موسیقی عالی ، غذاهای عالی و نوشیدنی می گذرد. همه در طول شب تا سپیده دم غذا می خورند ، می نوشند ، آواز می خوانند و می رقصند تا استقبال باشکوه از زمان آمدن سال نو را رقم بزنند.

فرهنگ مهمانی در بخش شهری کانادا بارزتر و مشهودتر است.  افرادی که در مناطق روستایی کانادا و به ویژه در استان کبک کانادا زندگی می کنند ، معمولاً در شب سال نو با دوستانشان در کنار یک برکه یا رودخانه برای ماهیگیری بیرون می روند.  با این حال ، برخی افراد ترجیح می دهند که یک پیک نیک را به منظره اطراف ، بازارهای معروف یا مکان توریستی برنامه ریزی کنند. با این حال ، سنت آتش بازی چیزی است که با شور و شوق و به طور مساوی در مناطق شهری و روستایی کانادا دنبال می شود. برخی از خارق العاده ترین نمایش های آتش بازی در شهرهای بزرگ کانادا از جمله مونترال و پایتخت اتاوا رخ می دهد.

جشن های سنتی سال نو میلادی در کانادا

دست زدن در لحظه تحویل سال نو یکی از سنت های این کشور است. مردم کانادا بر این باورند که با دست زدن انرژی های منفی گذشته از بین می رود. در کانادا ، بوسیدن روشی برای انتقال عشق و محبت به افراد و تقویت روابط دوستانه است که این رسم بلافاصله بعد از سال نو در کانادا اجرا می شود.

به غیر از این ، مصرف یک کاسه سوپ نخود چشم سیاه ، جمع آوری زغال سنگ از دل آتش در نیمه شب ، بازدید از محل دوستان در ساعات اولیه سال نو و ... از دیگر آداب و رسوم برجسته سال نو است که هنوز هم تقریباً همه در آن پیروی می کنند.



:: برچسب‌ها: کانادا , سال نو , زندگی , مهاجرت , جشن , سنت ,
:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : aplo

جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا اعلام کرد: نوبتم برسد واکسن کرونا را به صورت علنی خواهم زد.

او در مصاحبه با شبکه عمومی CBC گفت:

هر زمان نوبت تزریق واکسن بزرگسالان سالم در کانادا برسد، من نیز این واکسن را بصورت علنی و مشتاقانه تزریق می کنم. 

در ماه جاری میلادی، دو محموله واکسن کرونا از کمپانی های فایزر و مدرنا وارد کانادا شده اند و الویت دریافت واکسن در این کشور با افراد سالمند و کادر درمان است.

 

منبع: CBC



:: برچسب‌ها: کانادا , واکسن کرونا , واکسن مدرنا , واکسن فایزر , جاستین ترودو , خبر روز ,
:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : aplo

کانادا به دلیل کیفیت فوق العاده آموزش، از مدرسه ابتدایی تا تحصیلات متوسطه، در سراسر جهان شناخته شده است. بزرگترین نقاط قوت در مدارس کانادا ارائه برنامه های یادگیری عالی در مقاطع ابتدایی و متوسطه در خواندن ، ریاضیات و علوم است.

دانش آموزان ابتدایی در کانادا به واسطه معلمان با سواد و با کیفیت، موفقیت بالایی دارند. معلمان کانادایی علاقه زیادی به کار خود دارند. آنها محیط یادگیری تعاملی و حمایتی را برای کودکان ایجاد می کنند و روش ها و فن آوری های ابتکاری یادگیری را برای تقویت یادگیری دانش آموزان ادغام می کنند. 

معلمان کانادایی قبل از ورود به این حرفه دارای مدرک کارشناسی و آموزش عملی معلم هستند. بسیاری از آن ها برای گرفتن مدرک کارشناسی ارشد و افزایش کیفیت کار خود، دانشگاه را ادامه می دهند. همه معلمان موظف هستند که مهارت های خود را در طی زمان کار ارتقا دهند.

کیفیت آموزش در مدارس کانادایی در بالاترین استانداردهای جهانی است. این کشور یکی از تحصیل کرده ترین کشورهای جهان است و سالانه 6 درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف آموزش می کند.

مدارس در کانادا:

کشور کانادا سیستم آموزشِ قوی و مجهزی دارد که عمدتاً به شکل استانی مدیریت می‌شوند. قانون اساسی کانادا صلاحیت آموزش و پرورش را به استان ها می دهد، برخی جنبه‌های سیستم آموزشی کانادا بین استان‌های مختلف متفاوت باشد اما سیستم آموزشی تحت نظارت دولت فدرال قرار دارد.

مدارس کانادا شامل پایه های پیش دبستانی، ابتدائی، راهنمایی و دبیرستان است. مدارس کانادایی آموزش به محصلان 5 تا 18 سال را پوشش می دهد.

پایه های تحصیلی در سیستم آموزشی کانادا:

2 تا 5 سالگی در پیش دبستانی یا مهدکودک،

6 تا 11 سالگی در پایه تحصیلی اول تا ششم،

12 تا 14 سالگی در پایه تحصیلی هفتم تا نهم،

15 تا 18 سالگی در پایه تحصیلی دهم تا دوازدهم.

حداقل 10 سال تحصیل در تمام استانهای کانادا اجباری است. تحصیلات اجباری از در سن 5 یا 6 سالگی آغاز می شود. در بیشتر استانها دانش آموزان باید تا سن 16 سالگی در مدرسه تحصیل کنند. در انتاریو، مانیتوبا و نیوبرانزویک دانش آموزان باید تا سن 18 سالگی یا تا زمان اخذ دیپلم دبیرستان به مدرسه بروند.

سال تحصیلی در کانادا:

سال تحصیلی در کانادا معمولا از هفته اول سپتامبر آغاز و تا پایان ماه ژوئن (ده ماه) ادامه دارد. البته مدارسی نیز وجود دارند که در کل سال باز هستند.

مدارس از روز دوشنبه تا جمعه باز می باشند و روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل محسوب می شود. ساعت مدرسه به طور کلی از دوشنبه تا جمعه از ساعت 8 صبح تا 3 بعدازظهر یا 9 صبح تا 4 بعدازظهر ادامه دارد.

انواع مدرسه:

از انواع مدرسه در کانادا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •       مدارس دولتی: مدارس دولتی کشور کانادا برای افراد شهروند کانادا و دارندگان کارت اقامت دائم کاملا رایگان هستند و برای دانش‌آموزان خارجی دارای شهریه بالا (14 هزار دلار در سال) است.  ترکیب دانش آموزان کانادایی و دانش آموزان بین‌المللی در تمام مدارس کانادا دیده می‌شود و این مدارس جزو با کیفیت ترین سیستم های آموزشی هستند.
  •       مدارس خصوصی: این مدارس از کیفیت بسیار بسیار بالایی برخوردار هستند و اغلب دانش آموزانی که در این مدارس ثبت نام می‌کنند، از ابتدا به دنبال تخصص در رشته خاصی هستند. این مدارس مدارس پولی هستند و در همه استان های کانادا وجود دارند.
  •      مدارس مذهبی: این مدارس به منظور جلوگیری از ترویج مذهب خاص در کانادا، تماما خصوصی هستند. البته مدارس کاتولیک در استان آلبرتا، ساسکاچوان و انتاریو توسط بودجه دولت اداره می شوند.
  •       مدارس شبانه روزی: این مدارس به نحوی هستند که دانش آموز می تواند علاوه بر تحصیل در آنجا، اقامت نیز داشته باشد. شهریه این مدارس بین ۳۰ تا ۶۰ هزار دلار در هر سال است.

تقریبا تمامی مدارس به دو زبان انگلیسی و فرانسوی تقسیم تدریس می کنند. البته الویت با مدارس انگلیسی زبان است و مدارس استان کبک به زبان فرانسه تدریس می کنند. 



:: برچسب‌ها: کانادا , تحصیل , مدرسه , ویزا , مهاجرت , اقامت , دانش آموز ,
:: بازدید از این مطلب : 62
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 30 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : aplo

اولین محموله واکسن های ساخت فایزر-بیون تک ، روز یکشنبه 13 دسامبر در فرودگاه میرابل به زمین نشست. 

این نخستین بخش از بیست میلیون دوز واکسن ساخت این کمپانی است که وارد کانادا می شود. محل انبار واکسن ها بنا به دلایل امنیتی، فوق سری نگه داشته شده و دولت کانادا اطلاعاتی در این زمینه منتشر نکرده است. 

جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا، در واکنش به ورود اولین محلوله واکسن به کانادا در حساب توییتر خود اینگونه نوشت: «خبر خوبی است ولی مبارزه ما علیه کووید-19 تمام نشده است. اکنون بیش از هر زمان دیگری باید هوشیار باشیم»

فرمانده ارشد ارتش کانادا، دنی فورتین، مسئولیت لجستیک و توزیع واکسن کرونا را در کانادا بر عهده دارد. او اطمینان دارد که تمامی استان ها آمادگی دریافت اولین دوزها را دارند.

منبع: CBC



:: برچسب‌ها: کانادا , کرونا , واکسن , کادر درمان , خبر مهم , ,
:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : aplo

 

کالج‌ها و دانشگاه‌های کانادا با برخورداری از استانداردهای سطح بالا، کیفیت آموزشی و محیط امن برای دانشجویان، بسیار معروف هستند. دانشگاه‌های این کشور کاملا مجهز بوده و جدیدترین شیوه‌های آموزشی را ارائه می‌کنند.

بسیاری از شرکت‌های مرتبط با فناوری اطلاعات در جهان کارمندان خود را از بین فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های کانادا انتخاب می‌کنند. تمام کلان‌شهرهای کانادا دانشگاه‌های بسیار خوبی را دارند.

در کانادا هم شهرهای کوچک و هم شهرهای بزرگ وجود دارند که می‌توانند گزینه‌های مناسبی برای دانشجویان باشند. این شهرها بر اساس عواملی چون اعتبار دانشگاه‌های موجود در آن، هزینه‌های زندگی در کانادا و آینده شغلی تقسیم‌ بندی می شوند.

یکی از دلایلی که بسیاری از دانشجویان بین‌المللی، کشور کانادا را به عنوان مقصد تحصیلی خود انتخاب می‌کنند شرایط کار دانشجویی در حین تحصیل و پس از آن است. خوشبختانه در کشور کانادا ارتباط بین بازار کار و دانشگاه به خوبی برقرار شده است و دانشجو پس از فارغ‌التحصیلی، با کمترین بازه زمانی می‌تواند جذب بازار کار شود.

در ادامه به بررسی بهترین شهرهای دانشجویی کانادا می گردازیم:

  •       مونترال (Montréal)

مونترال دومین شهر بزرگ کانادا است. به واقع یکی از بهترین شهرهای کانادا برای تحصیل مونترال است که در واقع از آن به عنوان بهترین شهر دانشجویی جهان یاد می‌شود. مطابق با آنچه که در سایت معتبر QS منتشر شده، شهر مونترال بهترین شهر جهان برای دانشجویان بین المللی شناخته شده است. شهر مونترال با بهره مندی از ۴ دانشگاه، ۷ مرکز آموزش عالی با مجوز اعطای مدرک و ۱۲ کالج فنی حرفه ای، بیشترین تعداد دانشجو را در میان شهرهای واقع در آمریکای شمالی میزبانی می کند.

نام 3 دانشگاه شهر مونترال در آخرین رنکینگ QS به چشم می خورد که برترین آنها دانشگاه مک گیل (McGill University) است. این دانشگاه دومین دانشگاه برتر کانادا به حساب می آید. پس از دانشگاه مک گیل، (Université de Montréal) یا دانشگاه مونترال قرار دارد و دانشگاه کنکوردیا

(Concordia University) سومین دانشگاه برتر شهر مونترال است.

تدریس در دانشگاه مک گیل و دانشگاه کنکوردیا به زبان انگلیسی صورت می گیرد ولی با توجه به اینکه مونترال شهری فرانسوی زبان است، دانشگاه های بسیاری فقط به زبان فرانسوی تدریس می کنند.

 

      تورنتو (Toronto)

تورنتو پایتخت استان اونتاریو و بزرگترین شهر کانادا است. این شهر یکی از بزرگ ترین شهرهای چند ملیتی جهان است. این شهر که به عنوان مرکز رشد اقتصادی کشور کانادا شناخته می‌شود در جهت یافتن شغل برای دانشجویان بین‌المللی، گزینه مناسبی به شمار می‌آید.

دانشگاه تورنتو بهترین دانشگاه این شهر محسوب می‌شود. این دانشگاه سطح علمی بسیار بالا و امکانات بی نظیری دارد و به همان میزان شهریه آن نیز جزو بالاترین شهریه‌ها قرار می‌گیرد. دیگر دانشگاه مطرح تورنتو دانشگاه یورک است که از لحاظ تنوع برنامه‌های آموزشی جزو بهترین دانشگاه‌های کانادا محسوب می‌شود.

 

  •       ونکوور (Vancouver)

ونکوور سومین کلان ‌شهر کاناداست و همیشه در فهرست بهترین شهرها برای زندگی در جهان قرار دارد و یکی از شناخته‌ شده ‌ترین و یکی از محبوب ترین مقاصد توریستی در کانادا به شمار می رود.

ونکوور یکی از برترین شهرهای دانشجویی کانادا نیز است و دانشگاه بریتیش کلمبیا

(University of British Columbia) و دانشگاه سیمون فریزر (Simon Fraser University) در این شهر قرار دارند. جزیره ونکوور همچنین دارای دانشگاه ویکتوریا (University of Victoria) و دانشگاه ونکوور آیلند (Vancouver Island University) است.

  •     ادمونتون (Edmonton)

شهر ادمونتون پایتخت استان آلبرتا است که به خاطر فستیوال های سالانه اش به “شهر فستیوال” مشهور شده است. دانشجویان فارغ‌التحصیل در این شهر به سرعت شغل مرتبط با رشته خود را یافته و در سنین پایین موفق به خریداری ملک نیز می‌شوند. ادمونتون صاحب یکی از برترین دانشگاه های کانادا یعنی دانشگاه آلبرتا (University of Alberta) است.

 

  •       اتاوا (Ottawa)

اتاوا پایتخت کانادا است. اتاوا شهری پویا، دارای تنوع فرهنگی و چندزبانه است که بسیاری از ساکنان آن به دو زبان انگلیسی و فرانسوی تسلط دارند. اتاوا یکی دیگر از شهرهای دانشجویی کانادا است و جزو 50 شهر دانشجویی برتر دنیا هم محسوب می شود.

دانشگاه اتاوا ((University of Ottawa و دانشگاه کارلتون (Carleton University) دو دانشگاه شهر اتاوا هستند.

 

  •      کبک (Quebec)

شهر کبک در قرن هفدهم میلادی تأسیس شده و در حال حاضر پایتخت استان کبک و بخش فرانسوی نشین کانادا است. شهر کبک اماکن تاریخی و جاذبه های معماری فراوانی دارد و ۳۷ اثر تاریخی کشور کانادا در این شهر واقع شده است.

کبک یکی از شهرهای دانشجویی کانادا هم است و دو دانشگاه لاوال  Laval University)) و دانشگاه کبک (Université du Québec)  در این شهر قرار دارند. دانشگاه های شهر کبک اکثرا به زبان فرانسوی تدریس می کنند.

 



:: برچسب‌ها: ویزای تحصیلی , مهاجرت , دانشجو , کانادا , تحصیل در کانادا , زندگی در کانادا , اقامت کانادا , دانشگاه , ,
:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 آذر 1399 | نظرات ()